Danijela Pavlica

Födelsedagsmiddag tre dagar i förväg

Gammal bild på Rosie och Ludde glömde ta en igår! 

Jätte konstigt att jag inte skrev något här igår men dagen gick verkligen så snabbt. Jag ska inte säga att jag inte hann men antar att jag prioriterade bort det lite bara.  Hade möten under dagen super intressanta allihopa och sen mötte jag upp min syster på stan. Vi sprang lite i butiker hämtade ut lite paket och sen gick vi hem till mig. Väl hemma sorterade jag vidare i alla skåp och fyllde en hel stor kasse med produkter och dylikt till syrran. Babak blev lycklig när han hörde att jag blivit av med så mycket produkter. 

Nu har vi lite mer plats hemma så skönt. Efter några timmar så hemma så var det dags för kvällens middag och vi var hembjudna till Rosie och Ludde som jag pratade om i tidigare inlägg. 

Det bjöds på min favoriträtt lasagne och rödvin och till efterrätt så hade dom köpt tårta till mig. Alltså förstår ni hur gulligt det är? Kände mig så jädrans uppvaktad och ville typ gråta. Det är inte ens min födelsedag än! Det är liksom några dagar kvar. Jag är verkligen en blödig person haha har precis insett att jag blir så himla rörd. Kunde inte sluta tjata på Babak igår när vi kom hem att förstår du att dom gjorde allt detta för mig? Och kan ni förstå? Kan ni förstå hur fina och omtänksamma vänner vi har? Är så himla tacksam. Vi satt och pratade länge om olika saker och sen spelade vi spel! Exakt samma som senast minns inte vad de heter men jag måste köpa hem det. Älskar det verkligen! De är nog en sak jag kommer att investera lite mer i, lite sällskapsspel. Ne kan verkligen inte sluta tänka på hur fina vänner jag har. Alltså ROSLINDA OCH LUDWIG TAAACK FÖR ALLT!!!!  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.