Danijela Pavlica

När det är 13 minus grader

Godmorgon älsklingar, jag vaknade alltså imorse och tittade ut genom fönstret och insåg att jag tror att jag mestadels kommer att hålla mig inomhus idag. vet sen tidigare att detta kommer att vara den kallaste veckan på länge och hörde att vi skulle få uppåt -15. Ja vi är ju inte långt ifrån så att säga då klockan nu på morgonen är -13. Så som sagt blir jag kvar inne så mycket som det går idag. 

Jag har även great news till er då jag har bokat in fotograf till nästa vecka som ska fota lägenheten så att ni kan få lite bilder på den. Hur kul? Och ska även göra hemma hos mig reportaget nästa vecka. Hur kul kommer inte det att bli? Vet att många av er längtat efter att få se lägenheten. Några har säkert sätt snuttar av den i olika sociala medier om vi hängt hemma hos mig men nu ska ni i alla fall få se helheten. Ska bli så mysigt att dela med sig av det till er. 

Jag klickade även hem lite plagg igår kväll som jag tänkte visa er under dagen. Dessa har alltså inte kommit än utan kommer nog på fredag eller imorgon men kan va kul för er att se tänkte jag så får ni outfitbilder senare. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.