Danijela Pavlica

Min alla hjärtans dag

Hej mina älsklingar nu ska jag berätta för er om min alla hjärtans dag som detta år var väldigt annorlunda mot mina resterande år. Det började inte jätte jätte bra. Det började med en sömnlös natt och jag var vaken hela natten, däremot blev det en otroligt mysigt morgon då jag gjorde våfflor till frukost och den åts redan vid 06 på morgonen hehe. Väckte B och fick honom att äta med mig. Sen efter det kröp vi ner i sängen igen och låg och pratade. Det var verkligen en alldeles perfekt morgon trots att jag var lite trött. 

Efter lite mys och gos i sängen gick vi upp för att göra oss iordning för dagen. Babak gick till jobbet och jag satte mig framför datorn och jobbade tills att klockan slog lunch. Jag hade nämligen bokat in mig på en lunch med Amanda och Chloé på Nyko. 

Alltså hon bara växer och växer och blir större för varje dag som går. Minns verkligen när hon var en liten bebis. Hon är så otroligt bedårande och hade lärt sig säga Dani och även Mimmi till Mini hehe. 

Efter vår lunch kramades vi hejdå och jag sprang hem för att vänta in lite bud som skulle komma och sen även vänta på Hanna som skulle komma förbi. Vi skulle nämligen förbereda lite inför kvällen. Tack och lov att min städerska kommer på onsdagar hehe.  

Hanna kom i alla fall förbi och sa vänta på rummet jag har med mig en liten alla hjärtans dag överraskning åt dig. Blev så himla varm i hjärtat och så nyfiken. Älsklingen hade köpt med sig två st Raw bakelser ifrån Mahalo som tydligen ska vara nyttiga och ärligt talat så var dem skit goda. 

Vi fikade lite snabbt och sen satte vi igång med förberedelserna inför att gästerna skulle komma. Hanna skulle ha en liten mysig alla hjärtansdag middag för sina vänner tillsammans med foodora. Och eftersom det blev fler än planerat så frågade Hanna om vi inte kunde vara hemma hos mig och Babak då vi bor större. Givetvis kunde vi det och hur mysigt att göra något annorlunda på just Alla hjärtans dag. Jag skojade och sa Ingen ska behöva vara själv på alla hjärtans dag även om de kanske är som vilken dag som helst hehe. Men det var så mysigt och jag och Babak brukar ju alltid resa eller äta middag hur som är vi alltid själva på alla hjärtans dag precis som vilka par som helst men nu var vi med lite vänner singlar och par och det var ärligt talat mysigare än jag trott. 

Mini var givetvis nyfiken på vad som serverades och ville jättegärna smaka.

Ser ni hur fint vi dukade iordning? Vi fick fina snittblommor och dukade fint med vårt Mateus porslin. Gästerna skulle komma mellan 18.30 och 19.00. Och när alla anlänt satt vi i vardagsrummet drack lite bärs, vin och bubbel och snackade innan maten kom. Foodora var punktlig och kom vid 19.30 med maten vi beställt ifrån Beirut Cafe.

Ah men ni ser hur mycket mat det var va? Haha så sjukt gott!! Efter all mat så försatte vi kvällen med lite dans och skratt i mängder. Det var så himla kul att vi var så blandade och att alla inte kände varandra. Det är otroligt mysigt med nya bekantskaper och jag minns att jag kollade på Babak under kvällen och fick en så varm känsla genom kroppen. Att jag kände att vi är så himla lyckligt lottade som träffat varandra och att jag är så glad att vi har så fina vänner runt om kring oss. 

Vid 23 bestämde gänget sig för att gå ner till Sturehof och ta ett glas och där slutar jag vår Alla hjärtans dag med en bild på mig och min fina vän Sebbe ? 

Dagen efter hängde jag med Hanna hela dagen vi åt lite lunch jobbade och bara umgicks och pratade om vilken lyckad kväll det blev. Kanske att detta blir en tradition för kommande år hehe. Vad tror ni? 

Och förlåt för en en dag sen uppdatering men mina bilder gick liksom inte att ladda upp på min dator haft lite problem med det. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.