Danijela Pavlica

Rutiner

Gammal bild ifrån summerburst 2017

Det känns verkligen och jag vet att jag varit så himla dålig på att uppdatera vilket är ett skämt och något som i längden blir ett problem. Många av er vet att jag lider av prestationsångest och stress och av att skjuta upp saker eller bli stressad av något aldrig leder till det bra. Men det är som att det ena bara leder till det andra. Får jag prestationsångest så är det brist på material, energi eller så är jag bara fantasilös och tråkig känns de som. Men i och med prestationsångesten så kommer snabbt stressen hack i häl eftersom jag inte gör något åt det. 

Detta är ett ständigt problem som jag tror att oroligt många av oss drabbas av och ibland behöver det inte heller handla om hur mycket man gör eller inte gör det kan också handla om människor runt om kring en eller bara panik över livet. Jag är så otroligt tacksam för människorna runt mig. Hade inte kunnat be om en bättre familj, sambo eller vänner för den delen. Och jag inser att jag har ett problem jag behöver ta tag i. Något jag tror hade hjälpt mig är rutiner. Att skaffa sig rutiner kanske bestämma att varje Tisdag är fotodag tex för att då veta att jag har bilder oavsett alla man tar alla andra dagarna men då vet man i alla fall att efter varje tisdag kommer jag att ha massa bilder men olika material. 

Försöka att bli av med den där onda cirkeln som skapas av en själv. Och i och med all stress i livet som man skapar helt själv så kommer också sjukdomarna som mitt magproblem och annat. Det är dags, dags att ta ansvar och ta över ens egna hjärnspöken och annat. 

Jag vet som sagt att jag sa att jag skulle börja med Youtube och herre jösses så mycket jag filmat hörrni men där kommer vi in i detta igen alltså oj så himla läskigt det är att bara blotta sig så. WOW aldrig varit så rädd någonsin. Jag vågar liksom inte ta nästa steg. Ska inte pressa mig själv och ska inte vara så himla självkritisk men alltså attans det var svårare än jag tänkt mig. Att se sig själv på film och veta att man ska låta alla andra se det också är det läskigaste jag varit med om och hur dum känner man sig inte ibland när man filmar sig själv? Måste låta detta bli en vana innan jag vågar. Så jag är otroligt ledsen för det men de kommer att dröja lite innan första klippet kommer. Däremot har jag lovar er ett hemma hos mig reportage och de lovar jag kommer ASAP. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.