Danijela Pavlica

GET A BRUSH TAN

Hej älsklingar, dom senaste dagarna har jag varit totalt energilös trots att jag haft mycket att göra så har jag liksom inte orkat och helst av allt om jag bara fick hade jag ställt in allt och gått och lagt mig. Och ni pratar vi inte om depressionen och ångesten som brukar komma utan har bara allmänt varit väldigt trött. 

Men igår skickade jag iväg mig själv på ett event med Get Brush Tan som hölls på Bangerhead. Det var mina vänner som höll i det och givetvis kan det inte bli fel med lite bubbel, cupcakes aning produkter och annat trevligt. Tog med mig Hanna och väl på plats fick vi testa deras produkter som man lätt applicerar på med en borste och vipps så är man solkysst. Så himla smidigt. Det som är bra är att produkterna finns både för ansikte och för kroppen och så har dem en hel del glow, highliter produkter så nice.. Vem älskar inte det? 

Efter eventet gick jag hem med mini la mig en kortis i sängen för att vila och somnade. Vaknade imorse vid 7 av att solen lyste in och fick ett lyckorus genom kroppen. 

Nu ska jag snart springa till sjukhuset Aleris som ligger är på Östermalm och sen måste jag köpa en ansiktstvätt, lunch och en ögonbrynspenna. Efter de blir det fotografering med Malin och ikväll blir det aningen en helt lugn egenkväll med hemmaspa, nybäddad säng, take away och någon riktigt mysigt film eller tjejkväll hemma hos Lovisa och Buster. Har inte riktigt bestämt mig får se hur dagen går. B är nämligen iväg ikväll så kanske verkligen borde ta tillfället i akt och umgås lite med mig själv. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.