Danijela Pavlica

Min lilla helg i bilder

Hej älsklingar, i fredags kom jag tillbaka hem till Stockholm och möttes av ett bud som stod vid dörren ifrån Quorn. Dom skickade alltså ett bud till mig med mat och det blev en box som heter utmaningen. Älskar verkligen att bli överraskad med massa kul. Har inte hunnit testa det än men blir nog att laga det ikväll eller i veckan. 

Ser ni hur mycket grönt och gott det är i denna? Alltså wow ska bli så himla roligt att laga något och samt testa då quorn. ? Efter att jag packat upp matvarorna kom Amin förbi och även Ninni och hennes faster Gunilla. Ni vet henne vi hälsade på i Madrid några helger sen? 

Vi drack vin skrattade och umgicks och sen så gick vi förbi Grodan där Hanna hade styrt en liten AW. 

Amin, Hanna och jag

The girl-squad <3

Jag & Amin 

Efter lite bubbel bestämde sig hälften av alla att gå till Riche för att äta lite men jag ville hem till B som kommit hem från jobbet. Vi hade ju inte sets på över en vecka så ville verkligen kramas lite och katcha up. Så jag Ninni och Anna gick hem till mig. Beställde lite sushi och umgicks med B. 

Efter några timmar hemma bestämde vi oss för att ta en liten sväng ut på stan och gick förbi stället som Hanna hade dejt på. Beställde in Hotshotts åt dem och tequila åt oss. Men vi sa att de skulle vara anonymt så att Hanna och dejten inte skulle ha en aning om vem som beställt deras hotshotts. Hur busiga kompisar är inte vi? HAHA sen blev det en sväng ut förbi LE och hem igen. 

På lördagen skulle vi egentligen fått besök av Babaks syrra och hennes man men alla va sjukt trötta och sega så vi ställde in det. Istället njöt jag av att va hemma igen medan Babak var iväg och tränade och framåt kvällen kollade vi på Mello. Åt våfflor till middag (busigt) och lite ost och kex framför tv.n Den alldeles perfekta helgen. 

Vaknade utvilade och nöjda på söndagmorgon, gjorde resterande våfflor fixade lite i hemmet och bara umgicks med varandra. Jag tror verkligen att man ibland glömmer hur bra man har det och hur mycket man egentligen älskar sin partner. Att ha varit ifrån varandra i över en vecka fick mig att sakna ihjäl mig och finns verkligen ingen annan människa jag skulle vilja spendera resten av livet med så mycket som honom. 

Hur har er helg varit finisar? Har ni gjort något kul och brukar ni också känna som jag gjort nu efter en vecka isär? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.