Danijela Pavlica

Dagens lunch med Viktor Frisk

Gammal bild på mig men det roliga är att jag hade nästan exakt samma kläder på mig idag och vi satt på exakt samma ställe som denna bild är tagen på. Inte bara ställe som i restaurang utan ställe som i bord, stol osv hur kul? 

Idag fick jag nästan damp på min telefon som låg och plingade stup i kvarten och det var från posten. Fick 1000 påminnelser om att hämta ut paket som kommit och jag har ju inte varit hemma på över en vecka så har inte kunnat göra det innan och idag var nämligen sista dagen. 

När klockan slog lunch bestämde jag mig för att springa ut på lite ärenden och samtidigt kanske då köpa med lite lunch hem men väl på östermalmstorg och vid posten där jag skulle hämta ut mina paket så gick jag in i Samir som skulle skicka iväg lite paket. Hur som stod vi och snackade lite och i helgen är det ju deras tur i Mello. Kommer ni att rösta på dem? Det tycker jag att ni ska göra så mycket som samir och Viktor sliter. Så jävla duktiga killar är en otroligt stolt kompis. 

Hur som sa hejdå till Samir och så gick jag ut.. väl utanför så kom Viktor ut ur bilen visste inte att han också var med. Han frågade ifall vi skulle sätta oss och käka lunch och det passade u mig perfekt då jag inte hunnit äta än. Så vi gick till Nyko och käkade. 

Kan seriöst inte med ord beskriva hur mysigt detta var. Har inte träffat Viktor på ett tag nu och att bara få ta del av den energin han har är helt fantastiskt. Han är en sån energispridare och man kan lugnt säga att han gjorde min dag idag. Vi satt och pratade om lägenheter,  kommande jobb och framtiden. Och jag är galet stolt över honom och hans resa. Nu i helgen är han och Samir med i mello och ni måste ju bara ringa och rösta på dem lova det!! Och sen ser jag fram emot att följa Viktors resa resten av året. 

Har ni också en sån vän som bara är alldeles underbar? En vän som Viktor och det bara stålar om? Om inte så måste ni alla skaffa er en solstråle i livet. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.