Danijela Pavlica

Brunch hemma på Nybrogatan

Alltid kaos i köket när jag och Fanny lagat mat..

Acai Bowl med chiafrön ägg med avokado, grädde våfflor med färska bär ah men ni fattar hur gott detta var va?

Avokado macka med kalkon och färskpressad juice, man blir ju hungrig av detta inlägg.

Godmorgon mina fina, igår kom Fanny över till mig på morgonen. Vi har inte sets på ett tag då jag var bortrest och hon precis bara några dagar sen kom hem ifrån Thailand. Vi möttes på Ica och handlade inför brunchen vi sa att vi skulle laga. Eller det gick från ska vi äta drulle ihop och jobba till att vi lagade en monster brunch haha

Det var otroligt mysigt att ses. Vi lagade allt från stekta ägg, våfflor, avokadomackor och acai bowls alltså förstår ni hur mätt man var efter. 

Efter att hon sprang över till Marre mötte jag upp Hanna för lite jobb och sen var det dags att ännu än gång packa väskan. Jag ska nämligen tillbringa några dagar i Strängnäs för att sitta barnvakt åt min systers barn. HUR KUL?? Dock lite nervös inför detta haha det är nu jag behöver alla mammors hjälp. Dock är dom väldigt självgående då Leo är hela 13 år och Maja 9år men ändå tänk om dem ställer till med hyffs haha 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.