Danijela Pavlica

MAGPROBLEM

BEHÖVER VERKLIGEN ER HJÄLP

Hörrni jag har altid haft problem med magen och nu har jag äntligen fått tabletter som förmodligen kommer att hjälpa mig. Har inte riktigt börjat ta dem än utan bara beställt dem och ska plocka ut dem så fort dom kommer till närmsta apotek. Hur som haver så tror jag att jag har både IBS och magsår vilket är så himla trist. Jag har haft magkatarr tidigare och jag var så dum som inte sökte hjälp för det och lät det gå över till magsår. Vilket jag förstått är ganska svårt att bli av med..  Hur som så ska jag börja ta medicin mot det men min IBS kommer jag aldrig att bli av med, inte sant? Och nu till den stora frågan vad i tusan ska man äta då? Har fått en lista på vad man kan äta och vad man inte ska äta och nu känns det helt plötsligt så himla tråkigt. Behöver verkligen alla tips jag kan få av er. Jag som verkligen älskar mat och alltid ätit precis vad jag vill. 

Trots all smärta, svullnad och illamående har jag envisats att äta precis vad jag vill men efter att för någon dag sen inte ens kunna resa på mig så ont det gjorde har jag nu valt att ändra totalt på min kost. Men vad kan man äta då? Är det någon som sitter på massa bra, härliga, roliga, goda recept mot magar med IBS? 

HIT ME UP SNÄLLA 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.