Danijela Pavlica

Godmorgon från paradiset

Godmorgon babes, idag kan vi säga att det är vår första riktiga dag här på Maldiverna.  Igår så tog vi det mest lugnt! Babak har åkt på en förkylning så vi avnjöt en härlig middag med våra vänner och var i säng till 23.00 redan. Hur skönt tror ni inte det var efter ca 24h resande? 

Nu ligger jag och jobbar lite från en solstol och snart blir de lunch. Ser ni hur vackert det är? Alltså det är helt sjukt så Nice det är här. Vi bor på en resort som heter DHIGALI som är helt magiskt. Det är det enda hotellet på hela ön och det är nästan helt nytt. Har bara funnits i några månader hur sjukt? Vårt rum är helt magiskt och vi har en egen liten strand man kan bada på och egen pool så otroligt lyxigt. Passar mig perfekt som gillar att vara lite för mig själv. Och passar perfekt när man vill ta ett dopp om ens partner kanske jobbar eller fortfarande sover osv. Och jag sa fel vi har ju inte ett rum utan en villa. 

Är det någon av er som varit på maldiverna innan? Kan ni inte ge lite tips på roliga lekar, spel osv som vi skulle kunna köra medan vi e här. Har inte hunnit se hela ön men vi tänkte ta en liten promenad senare under dagen. Hoppas ni har det underbart och snart julafton ät lite från julbordet åt mig med. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.