Danijela Pavlica

Sömnlösheten förföljer mig

Tro de eller ek vänner men dem här sömnlösheten följer efter mig hehe! När alla på planet låg och sov så var jag vaken! På ett 9h flyg mot maldiverna. Jag hann i alla fall beta av en hel del filmer så det var ganska mysigt ändå. 

Landade i ett soligt och varmt maldiverna vid 11 tiden imorse och nu är vi påväg ut till vår lilla ö. Är så exalterad och det ska bli så mysigt att komma fram. Byta om till något svalt och bara sätta igång semestern påriktigt. 

Ines som är med på resan har blivit av med sitt bagage!! Alltså förstår ni oturen? Känner sånt medlidande med henne men som tur är mitt med så vi får helt enkelt dela tills att hennes dyker upp. 

Nu är vi snart framme uppdaterar er mer från vårt resort sen. Puss 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.