Danijela Pavlica

Mellanlandning i Schweiz

inlägget innehåller adlinks

Jag är så hemskt ledsen för dålig uppdatering men tyvärr så har jag dessvärre inte hunnit. Eller det är bara en dålig ursäkt givetvis hinner man alltid men har haft fullt upp innan resan. Så det har stått med att inte få någon sömn eller blogga och jag kände bara att kag behövde få sova lite om nätterna speciellt när jag har sånna sömnproblem. 

Nu sitter vi i alla fall i en lounge i Schweiz och väntar på vårt conecting flight till maldiverna. Vi har en mellanlandning på 3h vilken inte alls är så farligt. Imorse försov jag mig och missade alltså massor jag skulle hunnit med innan flighten hehe tex som att blogga. Jag fick göra en haul för NAKD på mindre än 10 minuter och sen rusa. Hann varken äta frulost eller lunch så första gången jag äter på hela dagen är nu. Unnar mig en öl också om de e någon som undrar. 

Har på mig min nya kappa från Vanessa Moe för NAKD som ni hittar HÄR!! Och har på mig mina glitterbyxor som är från Nelly! Det är egentligen ett set med matchande tröja! SÅÅ SNYGGT! Ni hittar dem HÄR!! Solbrillorna är från Zara och tröjan är bara någon enkel svart minns inte riktigt varifrån. Reser givetvis i sneakers! Handväska från Celine och ett handbagage från Away travel!

Nu väntar snart en flygning på ca 8-9h och sen är vi framme på maldiverna! Känns helt overkligt då vi bokade detta ganska spontant. Tanken var ju att vi skulle åkt från början men sen hoppade alla och slutligen åker vi i alla fall. Det roliga är att Daniel och Ines också kommer att va med oss. Skönt att ja kompisar på maldiverna så man inte blir uttråkad hehe. 

[Glöm inte att ni får 20{890cdc2746eecd6596225f133d12b3093773139a61a559adc5f2427bee141d48} rabatt på hela sortimentet hos NAKD FASHION om ni uppger min rabattkod: Pavlica20] 

Jag verkligen älskar allt dem har på hemsidan och är så ledsen att jag inte hann beställa lite plagg inför maldiverna men eftersom det blev så spontant så hann jag liksom inte. Och dem plaggen jag beställde var för varma. Dock fick jag äran att resa i min superfina nya kappa jag älskar den verkligen. Däremot så ser jag fram emot att komma hem sen där en hel ny garderob väntar med nya plagg ifrån Nakd Fashion. Glöm nu inte rabattkoden ifall ni blir shopping sugna över jul. 😀 Eller bara passa på att handla julklappar med en rabattkod är inte heller dåligt.  

KOD: Pavlica20

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.