Danijela Pavlica

Nellyholic

Älsklingar här har ni lite outfit tips som funkar både till vardag och till kvällen. Hade detta på mig förra veckan över lite fix på stan samt en lunch med vännerna i platta skor och sen till kvällen och inför Gina Tricot middagen bytte jag om till klackar och och satte på mig hatten sen var jag redo för kvällen. 

Ni hittar glitter setet HÄR! Och den super snygga pälsen som finns i flera färger HÄR! Det är även 30{890cdc2746eecd6596225f133d12b3093773139a61a559adc5f2427bee141d48} rabatt på pälsarna nu så passa på. 🙂 Hoppas ni gillar de. 

Nu är det söndag och jag sov över hos mamma inatt vilket var så mysig. Nästan hela familjen är samlad och vi ska strax äta lite lunch. Sen måste jag röra mig hemåt och fixa lite jobb och lite inför resan. Ska bli så himla skönt att åka iväg. 

Hur ska ni tillbringa er söndag och vill ni att jag ska ge er mer outfit tips? Måste skjuta lite på hemma hos mig reportaget eftersom vi åker iväg nu i veckan men till de nya året kommer ni få ett stort hemma hos mig reportage. JAG LOVAR! 

Hoppas ni får en underbar söndag älsklingar så hörs vi av lite senare ikväll. Puss på er 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.