Danijela Pavlica

Det bästa med helg

Jag och syrrorna 

Några i familjen hehe inte alla

Mamma och faster 

Gammal bild på mig min syster Suzana och farmor när vi var i Verona och hälsade på min faster och kusinerna. 

Finisar hoppas att ni har en lika fin helg som jag, den här helgen kommer att tillbringas med familjen. Min farmor är på besök och vi kommer bara att äta gott och umgås. Min farmor bor nämligen i Kroatien och är på besök över jul. 

Jag som inte kommer att vara hemma över jul bjöd hem dem till mig över helgen. På onsdag okej nämligen jag och Babak tillsammans med två vänner till Maldiverna. Kan inte ens förstå att vi ska åka då vi bokade resan i förrigår hehe. Ska bli så jädrans skönt att bara göra ingenting. Eller självklart blir det en hel del jobb men mest för att uppdatera er osv. 

Dock blir jag lite ledsen av att inte vara hemma med familjen över jul men man kan ju som sagt inte vara överallt på samma gång. Nu ska jag faktiskt lägga ifrån mig telefonen dricka ett glas vin och bara ha en underbar helg tillsammans med familjen. Det är väl kanske det bästa med att det är helg. Bara få lite tid över för annat. Jag är så himla glad och tacksam också för att ni finns. För att ni är här inne och läser och ger mig respons. Hoppas att ni tycker om bloggen och att ni får ut något av att lösa den. 

Jag tänkte även lotta ut lite härliga hårvårdsprodukter till er nu innan jul. Så kan ni ge bort de som present på julafton eller bara unna er själva. Som en julklapp från mig till er. Skulle ni vilja de? Håll utkik i bloggen imorgon eller på måndag så ska jag lägga upp bilder på allt och lägga till en beskrivning. Så att ni hinner få allt innan jul också. Trevlig helg på er min fina. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.