Danijela Pavlica

SNÄLLA VAR MED OCH HJÄLP VÅRA SMÅ FYRBENTA VÄNNER

Jag får så ont i hjärtat av väldigt mycket och väldigt ofta. Tankarna som flänger runt i huvudet och att man hela tiden känner sig hjälplös och otillräcklig. Men jag måste tala om för er att vi kan inte alltid göra allt kanske. Man kan inte hjälpa alla och man får verkligen inte pressa sig själv men det man kan göra är att göra lite. För lite blir i längden en så stor skillnad. Jag menar du inte att ni alla måste vara med och donera pengar men de jag menar med lite är att sprida detta vidare. Mitt lite räcker till att tex bara dela. Prata om det och för budskapet vidare. Alla kan vi tillsammans göra något och som jag sa innan det finns så himla mycket jag skulle vilja göra och så många jag skulle vilja hjälpa. Men dagens inlägg kommer jag ägna år alla er älskade fyrbenta vänner. 

Jag har själv en väldigt sjuk hund och jag gör allt för henne och allt för att hon ska få det bästa livet. Hon är min stjärna och det finns ingen som kan ta hennes plats. Det är min bästa vän och min lycka. Hon heter Mini. Men det vi idag inte får glömma är att det finns många hundar som mini men många av dem har inte heller ett hem eller någon mat eller vård den behöver. Därför tänker jag lyfta detta ämne idag och jag hoppas att ni alla vill vara med och hjälpa på någon sätt. 

Min vän Angelica Blick åkte till Thailand som volontär för att jobba på Michaels hund och forsterhem. #Manthatrescuesdogs Dom hade 250 räddade hundar, men givetvis skräckslagna hundar som behöver vård, mat och kanske det viktigaste av allt Kärlek. Angelica beskriver Michael som “En av de bästa personerna på denna planet för att ägna sitt liv för att rädda hundar från gatorna.” Och jag måste bara säga att jag håller med fullständigt. Jag vet också att det är otroligt svårt för vissa att förstå och kanske mycket enklare att veta om man har djur själv eller om man kanske sett ett sjukt djur innan. Jag får så ont i magen bara av att tänka på hur vissa djur där ute har det. Men tack varje människor som Michael och Angelica och många fler så hittar jag någon lugn snabbt igen. För jag vet att det finns så bra människor där ute som vill vara med och hjälpa. 

#TheManThatRescuesDogs ?? PleaseDonate ?? 

Som jag sa innan lite gör mycket i längden. Var med och dela detta, prata och berätta för människor eller var med och donera en slant. Jag vet att vi tillsammans kan göra en stor skillnad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.