Danijela Pavlica

SÖNDAG

Hej finisar, jag är alldeles trött i ögonen idag har verkligen varit en lång men mysig helg. Igår kväll lagade jag middag till mig och B och de blev den classiska spagetti och köttfärsåsen till middag. Gjorde även sallad till vilket jag tycker blir en magisk kombination. Blir liksom lite fräschare. Vet att många undrar vad jag äter och vad som befinner sig i mitt kylskåp och då kan jag ju berätta för er som inte vet att jag varje vecka har olika grejer då vi kör på linas matkasse. Så det blir som en överraskning varje söndag när dom kommer och lämnar matkassen. ? Men om jag får välja själv hade jag ätit spagetti och köttfärsås eller lasagne alla dagar i veckan resten av mitt liv hehe. Tror faktiskt att det är mina favoriträtter. Nog pratat om m efter middagen satt jag och jobbade några timmar medan Babk var iväg på gymmet och sen när klockan slog 8tog vi en promenad bort till Sergel där vi skulle se Solsidan. Fan vad vi skrattade haha är det någon mer som sett den? 

Dom är ju allt för roliga och det bästa med söndagarna innan var ju att man kunde se solsidan på tv. Ne men det var otroligt mysigt att gå på den tillsammans med Babak då vi alltid kollat på solsidan tillsammans och alla brukar skoja med oss att vi är precis som Fredde och Mickan haha. 

När bion var klar promenerade vi hem igen och det var så himla vackert med all julbelysning dom hängt upp. Där gick vi hand i hand och pratade om livet. Längtar verkligen att få spendera resten av mitt liv med den här mannen. 

Hur var er söndag? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.