Danijela Pavlica

Perfekta presenten till sig själv eller någon man tycker om

I samarbete med Forever Living Products

Tänkte dela med mig av den perfekta presenten man kan ge till någon nu inför hösten. Det är Infinite by Forever som är en avancerad hudvårdsserie, som jobbar för att minska utseendet av rynkor, förbättra hudens jämnhet och som ger dig känslan av strålande, återfuktad hud som både känns och upplevs yngre. Genom att använda det bästa av vetenskapen och naturen har Forever skapat en innovativ serie av avancerade hudvårdsprodukter baserad på den finaste Aloe veran tillsammans med det bästa från vetenskapen och naturen. Serien man får hem innehåller fyra produkter – kosttillskott, rengöring, serum och ansiktskräm. Och den kombinationen tillsammans håller huden fast, återfuktad och fantastisk. 

Ni som känner mig vet att jag verkligen testat allt och det är inte mycket jag fastnar för men dessa verkar riktigt bra. Nu när jag har testat dessa produkter tänkte jag faktiskt låta mamma få de och se ifall hon gillar dem. Jag har ju en yngre hy än mamma och det ska bli spännande att se resultatet och höra om mamma blir nöjd då hon har en lite äldre hy. Blir som en dubbel recension av två olika hudtyper hur kul? 

För mig är det även väldigt viktigt med att veta vad produkter jag avvänder innehåller då jag har ett väldigt känsligt ansikte och Infinite by Forever är parfymfri vilket är sjukt bra mot irritation och den är även fri från silikoner, sulfater och parabener. Något jag även uppmärksammat på senast är eller vet ni vem Therese Lindgren är? Youtuber? Hon använder i alla fall inga produkter som är djurtestade och det väcker känslor hos mig och jag tycker verkligen att fler företag borde se till att deras produkter inte är djurtestade. Det jag ville komma fram till i alla fall är att dessa produkter från Forever inte är djurtestade. Hur bra? Då kan man liksom använda hur mycket som helst och må bra. 

Paketet som kommer är så himla fint och det är därför jag tycker att det är den perfekta presenten och sen måste jag bara sprida lite extra mycket kärlek till deras kosttillskott. Alltså hur smart är inte det egentligen. Du kan jobba hur mycket som helst med serum, krämer och annat och får säkert ett relativt bra resultat men kan ni förstå hur viktigt det är att jobba skönheten inifrån också? Jag som kanske inte alltid får i mig alla vitaminer jag ska eller kanske missar att äta fisk ibland så är dessa kosttillskott helt perfekt. Men det bästa av allt är ju att dessa produkterna är anpassade för alla hudtyper och både för män och kvinnor. Hur bra är inte det? 

Skulle ni bli sugna på att beställa till er själva eller ge en present till era föräldrar eller något syskon så hittar ni dem HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.