Danijela Pavlica

Dani X Bookatreat

Hej mina fina! Igår hade ju som ni kanske vet ett event tillsammans med Bookatreat som jag höll i. Och därför vill jag också säga att detta inlägg är ett samarbete tillsammans med Bookatreat.

Men i alla fall jag bjöd in till en liten intim spa-kväll igår och eftermiddagen började med att jag skickade iväg alla två och två för lite olika behandlingar. Det blev Fettfrysning, Lyxhamam, Torrborstning, oljeinpackning & ansiktsmassage och Kemisk Peeling. 

Antar att ni alla vill höra om just fettfrysnigen som jag och Kenza gick på? Gud det låter ju så himla grovt med fettfrysning och ni alla tänker säkert vad i tusan gjorde ni där men jag kan också meddela att vi inte gjorde en hel behandling då det tar 1h att fullfölja hela behandlingen vi fick bara testa hur det kändes osv. Tyvärr inte fettceller som har dött hos oss hehe. Det är i alla fall en maskin som ser ut som en damsugare eller sugpropp eller något liknande som man placerar ut där man då skulle vilja frysa sitt fett och sen sätter den igång och fryser det ner till minusgrader. Det är inget som helst farligt och dom var väl pålästa på salongen. Detta fick jag och Kenza prova på Salong Stilo på Kungsholmen. 

Annica och Daniel fick gå på torrborstning och oljeinpackning. I den behandlingen torrborstars kroppen för att sedan packas in i en varm oljeblandning anpassad efter dina behov. Medan inpackningen verkar följer en avslappnande ansiktsmassage. 60 min. Hur skönt låter inte det? Denna torrborstning gjorde dom hos Emelie som är hudterapeut på Sundhetskompaniet på Kungsholmen.

Hanna och Molly fick gå på kemisk peeling som är en dröm för varje människa. Förstår ni vilket glow man får? När dom hoppade in i taxin så bara sken det om dem. Kolla bara Hanna på bilden nedan sånt jävla glow. Och för er som inte vet vad en kemisk peeling är så ökar cellförnyelsen och ger strålande lyster. I behandlingen ingår bland annat rengöring, en kemisk peeling som ökar cellförnyelsen och ger en jämnare hudton. Eterisk olja masseras in för att öka den cellulära syresättningen och för att hjälpa huden att behålla fukt. En ansiktsmask appliceras för att ge huden fukt och näring. Behandlingen avslutas med ett serum som arbetas in med Beauty Globes, samt avslutande produkter. Huden blir slätare, spänstigare och klarare. Den här behandlingen är också en av alla ansiktsbehandlingar man inte blir röd av. Vilket är perfekt om man vill unna sig något en vardag men ska återgå till arbetet eller liknande. Och denna behandling gjorde dom på salong Studio hud och Spa på Kungsholmen.

Och sist men inte minst har vi Alice och Linnea som fick gå på en Lyx-Hamam. Dom var som två små spagettis när vi mötte upp dem. Älskar man inte den känslan? När man varit på spa fått en massage eller liknande och är helt mjuk i hela kroppen? För er som aldrig varit på Hamam innan så är det Marockanska ritualer och utförs i rum som är uppvärmda från golv till tak och där behandlingarna utförs på varma stenbänkar. Marockans Hamam är en rengörande behandling med traditioner i att försköna kroppen och ansiktet i kombination med värme. Och denna behandling gjorde de på Glamorous Hamam på Torsgatan 

Linnea, Alice, Jag, Kenza, Hanna, Annica, Daniel & Molly

LinneaAlice, Jag, KenzaHannaAnnicaDaniel & Molly

Vi åt massa sallader, chark och frukt i mängder. Tack till Clarion Sign som styrt så fint åt oss och som lät oss avsluta vår kväll på bästa sätt. 

Delar med mig av en bild från fettfrysningen, alltså kunde ju inte låta bli att skratta haha förstod liksom inte att den skulle greppa dag i själva fettet.. och blev så sjukt förvånad att det var så himla mycket som sögs in. Började gapflabba men alltså var så himla svårt. Gick liksom inte att skratta heller för då spändes verkligen magen åt men hur som så bjöd jag på den här bilden hehe. Ni måste ju få lov att skratta med mig om inget annat åt mig efter den här bilden. Hoppas ni gillar det. ?

Hur som helst så avslutade vi i alla fall vår kväll på Clarion Sign. Efter allas behandlingar blev vi upplockade i taxi och sen körde dom oss till Clarion sign där vi fick tillgång till poolen och avkopplingsrummet, bastun osv. Vi åt en fräsch middag ihop skålade med alkoholfritt rosé bubbel och bara umgicks. Tack till alla inblandade jag hade sjukt mysigt kan jag tala om för er. Tack till alla salongerna Clarion och Bookatreat <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.