Danijela Pavlica

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma igen och kan tala om för er att jag inte sov en blund på flyget påväg hem från nyc så det innebär ju att jag var totalt rubbad och mina ögon ville bara stänga sig. Men jag kämpade och mötte upp Hanna som jag saknat så. Vi började med te och kaffe till mig till att få feeling, så vi tog in lite chark och tonfisk-taco som var så god. Jag drack även ett glas vin. 

Det sjuka är att vi satt i flera timmar, inget onvanligt men tiden gick så snabbt och vi hade mycket att prata om eftersom vi varit ifrån varandra några dagar. 

Sen gick jag hem och Babak och mini kom hem. Det var en överlycklig mini som sprang över hallen för att pussas för att jag var hemma. Och Babak blev också glad och sa skönt att ha dig hemma igen. Det kan ju verkligen göra någons dag. Sen höll jag mig i alla fall vaken till ca 23.00 och så gick jag och la mig. 

Nu är det en ny dag och jag hoppas verkligen att jag lyckats vända tillbaka dygnet. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.