Because its her birthday – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Because its her birthday

Två av bilderna är lånade av Lojsan

Idag är det Hannas födelsedag hipp hipp hurra och vi överraskade henne med frukost.. Ingen biggie och vi ska inte fira henne förrän nästa helg men vi ville göra något mysigt och starta hennes dag på bästa sätt med en lång frukost. 

Anna skulle lura med henne på promenad eller något liknande och jag och Lovisa väntade på Nybrogatan 38 tills dom kom och vet inte riktigt om Anna är en bra lögnerska för tror Hanna synade henne + att hon sa  mitt namn i dörren då jag bokade  bordet. Hon blev väl nervös hehe Men det gör ju givetvis inget vi fick en super mysig frukost tillsammans. Sen lämnade Lovisa oss för hon skulle hinna med ett flyg till Barcelona och Anna gick kort där efter också för hon skulle till jobbet. 

Jag och Hanna gick till Bauhaus för lite ärenden och sen till hennes gamla lägenhet och lämnade allt och nu sitter vi på mitt hemma-kontor och jobbar. Så himla mysigt att ha ett kontor hemma vi sitter vid skrivbordet bredvid varandra och jobbar haha. Det är ju tyvärr inte klart än men kan tänka mig att de kommer bli så jävla bra (ursäkta att jag svär) när det blir helt klart. Ser fram emot att sitta och jobba härifrån. 

Hur mår ni annars? Jag har så himla mycket på gång nu och alltid så typiskt att allt kommer samtidigt så jag blir ju smått förvirrad men kalendern är verkligen min räddare i nöden. Vet inte vad jag skulle gjort utan den. 

Och hörrni gullisar har ni sett hur härligt väder det är idag? Jag ska verkligen försöka hinna med att ta ett varv runt djurgården skulle vara så himla härligt. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.