Fint bemötande när man kom hem – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Fint bemötande när man kom hem

Jag älskar verkligen att komma hem till min nya lägenhet när det hänger små överraskningar på dörren. Den där grejen är egentligen till för morgontidningen som kommer men hittills har den använts till mina små fina bud. Det går nog inte att beskriva den känslan det är som att det är julafton varje dag hehe och oftast vet man inte heller vad det innehåller. Ibland kan man ha sig en aning då man fått ett samtal eller mail innan. Men ingen av dessa visste jag om + att jag varit bortrest så himla härligt. 

I första budet jag fick var det en glossybox med massa härligheter och en save the date till 28de oktober ska bli så roligt och se vad det är för något dom styrt upp och jag är så glad för i glossyboxen fanns en ny pincet och det var precis vad jag behövde. 

Vet ni vad glossybox är för något?? Det är alltså en box som man kan prenumerera på och få hem en gång i månaden tror jag säkert oftare också. Så kommer det lite produkter man kan testa på. Det är en perfekt present till sig själv för man bli som sagt överraskad varje månad med nya rolig grejer. 

Och i det sista budet var det ett till save the date som jag fick av Andrea x na-kd. Ska bli sjukt kul och ännu en gång säger jag det är så himla stolt över mina vänner som är så himla duktiga och drivna ska bli så spännande att se vad hon hittat på och följa hennes resa. Stort grattis till kollektionen Andrea 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.