Danijela Pavlica

Outfit Ibiza

// Solglasögon HÄR // Playsuit HÄR // Väska HÄR // Kilklackar HÄR // Smycken HÄR //

Hej mina älsklingar, nu har vi precis kommit tillbaka till rummet efter att ha hängt vid poolen hela dagen och solat. Som många av er vet så bor vi på Destino, INTE hotellet som är med på bild ovan det är nämligen Nobu som är nyöppnat här på Ibiza. Vi tog ju en avstickare dit för en lunch och för att kika in det. Riktigt trevligt och bra service men på  något sett så dras mitt hjärta fortfarande till Destino. 

Ska via er bilder på vårt hotellrum senare i något inlägg också. Vi har ett riktigt fint rum med utsikt över havet och att vakna upp till det varje morgon i en vecka är inte helt fel. Ikväll tror jag ett det blir att gå på Steves spelning det är sundas closing week på Hi. förhoppningsvis möter vi upp lite vänner som är här och kör en helkväll. Vi har inte festat sen vi kom utan bara tagit det lugnt kopplat av, varvat ner och ätit underbara middagar. Vi var på ett ställe som heter IT och som ligger nere i hamnen igår och det var även Gry Forsell och bland annat Axwell så kul hehe. Världen är allt liten e den inte? Men i alla fall så himla mysigt ställe och otroligt bra service. Jag och Babak blev rekommenderade deras tryffelpizza och det var den dyraste pizzan jag ätit någonsin för den kostade nämligen 800kr HUR SJUKT? Den hade säkert kunnat kosta mer för man vägde nämligen varje bit. Ut från köket kommer tre personer och har handskar på sig en håller i själva tryffeln som dom hade i en glasskål den andra kom med en mini-våg och sen började dem riva tryffeln över pizzan. Lite överkurs för min smak men ja det smakade i alla fall kan man ju säga men hade nog inte gjort om det igen. 

Nu ska jag hoppa in i duschen beställa lite room service och beställa lite snacks innan middagen så man inte är döö hungrig ikväll. Som ni vet äter man väldigt sent här på Ibiza hehe!

Puss så länge vi hörs av lite senare och hoppas ni gillade min outfit har länkat ovan. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.