Danijela Pavlica

NOBU HOTEL IBIZA

Det roligaste med semestrar är att man glömmer bort vad det är för dag och tiden existerar liksom inte. Här kommer lite från vår lunch vi hade på Nobu hotel. Det är ett nyöppnat hotell som ligger väldigt nära Destino där vi bor. 

Vi beställde in lite allt möjligt och delade på men måste bara säga att fisken som ni ser ovan på bild med dom två olika marinaderna var gaaaalen!! Alltså fisken bara smälte i munnen wow det var så gott. Kan nog inte beskriva hur mycket jag älskar att få lite egentid med Babak det här var precis vad vi behövde efter allt jobb, flytt och renoveringar. Man ska verkligen ta vara på varandra och även om jag reser mycket i jobbet eller med mina tjejkompisar så blir man inte riktigt tillfredställd förrän man fått åka någonstans med sin partner. Det är alltså closing week i Ibiza nu vilket är så himla kul. Finns ganska mycket vi ska försöka beta av medan vi är här nere men man vill ju inte heller stressa och ta dagarna som dem kommer. Solen steker på ordentligt nu och vi ska strax lägga oss och sola lite. 

Ibiza är verkligen livet och är så himla sugen på att köpa ett hus här nere och bara åka ner precis när man vill. Det är så sjuuuukt vackert. Ni som bara tror att ibixa handlar om fest och skoj så kan jag försäkra er att ön har allt att erbjuda vill du ta de lugnt och va ute i de gröna så kan man det vill man festa så kan man göra det. Ön har verkligen allt att erbjuda!

Ne nu blir de lite soltimmar eller ganska många ska även passa på att jobba och ta fina bilder åt er. Har även ett samarbete som ska upp idag så får verkligen variera dagen lite och hoppas på att Babak vill hjälpa mig hehe annars får jag tjat på personalen och va en jobbig gäst hihi.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.