Danijela Pavlica

Första natten i nya lägenheten

Hörrni igår var det en väldigt speciell dag för mig. Det var nämligen första dagen vi sov i nya lägenheten. Jag fick tyvärr inte sova mycket alls för mini var alldeles för orolig och fick någon fnatt och bara åt och åt och åt.. Plockade bort hennes mat och då liksom jagade hon mig efter mer mat. Började klättra på sänggaveln och var helt galen haha. Sen sov hon givetvis oroligt då allt är så nytt även om vi tagit med henne till nya lägenheten sen i Juni. 

Jag började gårdagen med frukost med Hanna som ni redan kanske vet och sen tog jag emot sängen och efter det åt vi lunch tillsamman med Nicklas och hans vän. Det var verkligen så mysigt vi pratade lite om en potentiell Vegas resa och lite annat. 

Efter lunchen skiljdes vi åt lite och sen jobbade jag hemifrån innan jag skulle iväg och hämta våra nya täcken från Sova butiken. Tyvärr var dem helt slut så vi fick två andra så länge lite tunnare. När jag plockat upp allt gick jag hem bäddade och sen flyttade jag över lite grejer. Tog första duschen i nya lägenheten igår kväll och la mig i den nya sängen. Va så sjukt exalterad men fick som sagt inte mycket sömn pga mini. Hoppas på bättre ikväll. ? 

Hela förmiddagen har jag bara jobbar från sängen och svarat på en drös av mail och nu ska jag få i mig lite lunch innan jag ska träffa Alice på en fika. Ikväll blir det middag för Amanda som fyllt år och sen en sleep over hos Klara ska bli jätte mysigt ser fram emot den här dagen. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.