Danijela Pavlica

sängen har äntligen levererats

Alltså förstår ni hur lycklig jag!?!?!?! Idag kom äntligen vår säng som vi längtat efter den haha. Vi har som sagt inte kunnat flytta in i nya lägenheten förrän den nya sängen skulle levereras och idag kom den och vi fick tillträde till nya lägenheten redan i Juni. Så ni kan ju tänka er hur mycket vi längtat efter den här dagen. 

Blir det en första natt i nya lägenheten ikväll? 

Vi fick leverans vid 10 tiden imorse och tack och lov att vi beställt extra service för då bär dom upp allt åt en i lägenheten och även monterar sängen så man slipper göra det själv. Det kom två goa killar som bar och monterade ihop allt och sen var den klar. Lyckan att få se den för första gången var helt magisk. Vi chansade lite och valde en säng från deras nya kollektion så hela sängen är i grå sammet och det känns så lyxigt och fräscht. Så glad att vi gjorde det valet ändå. ? 

Sänggaveln tillsammans med botten på sängarna och här ser man färgen ganska tidigt. Så fräscht!! ?

Killarna monterar för fullt och jag väntar exalterat på att få se resultatet. ?

Mini orkade inte att vänta så hon chillade på vardagsrumspuffen/fotpallen och jag inspekterade extraskyddet som vi beställt med. Det skulle tydligen hjälpa att hålla madrasserna fräscha en längre period. Tänk hur mycket man svettas osv och de liksom sätter sig i madrassen. Den här e liksom tålig och går att plocka av och kemtvätta. 

Så jag kommer boka in en kemtvätt typ 1 gång/ år på den så den håller sig ren och fräsch. Det finns ju inget bättre än typ nytvättade lakan och känslan av en ren säng och de gäller ju även madrasserna såklart. 

Nu är den nästan klar på med alla madrasser bara så har vi snart ett resultat. 

Jag älskar verkligen vår nya sammetsäng kommer bli perfekt med lite snygga påslakan härliga kuddar och ett snyggt överkast. Åh nu längtar jag nästan bra efter att få klart allt i lägenheten inte långt kvar men det pirrar i hela kroppen. Man kan liksom inte låta bli att längta. Känns som att vi väntat i en evighet nu och man blir så himla ivrig. Men vi har sagt att det får ta den tid de tar och inte stressa. 

Mini stormtrivs började springa runt som en galning och hittade direkt rätt spot att sova på. Fick knappt med henne när jag skulle gå tillbaka till den gamla lägenheten. Är hon inte lite gullig? 

Men finisar vad tycker ni? Och är det någon av er som har en säng som är super skön? Berätta lite vad har jag att förvänta mig? 

Nu ska det gosas förfullt <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.