Danijela Pavlica

Frukost med bestie

Imorgon åker hon till London över helgen och jag börjar min flytt så vi har en hel helg utan varandra därför tänkte vi att vi skulle äta frukost ihop idag och catch up. Eller egentligen så fick damen strömavbrott och ringde mig sent igår för checka om vi kunde äta frukost så hon slapp sitta i en mörk lägenhet och givetvis har jag alltid tid för henne. 

Vi har precis snacka lite gossip om dom senaste dagarna vilket behövdes för några punkter har varit lite oklara. Och nu har vi beställt en acailbowl och en gröt och vi ska dela på. 

Jag ska ta emot vår säng idag och kanske blir det första natten i nya lägenheten vad tror ni? Åh alltså har så blandade känslor inför den här flytten vi fick alltså nycklarna redan i juni hur sjukt är inte det? Men vi har liksom inte flyttat in pga renovering och väntan på alla möbler. Usch känns lite konstigt samtidigt som det ska bli sjukt kul. Är det någon som har känt som jag inför en flytt? Hanna flyttar också nu ska bli så kul att ha en första vinkväll i hennes nya lägenhet också. LÄNGTAAAR!! 

Nu ska jag jobba vidare och så ska jag försöka ta en outfit bild åt er under dagen e super casual idag så skönt ändå. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.