Danijela Pavlica

STAY CLASSY, SASSY AND A LITTLE BAD ASSY

Vad tycker ni om röda naglar? Jag har alltid haft otroligt svårt att bära det själv men älskar att se det på andra. Och nu när jag besökte Tine senast så gjorde jag alltså röda naglar perfekt till Fashion week och jag blev ändå otroligt nöjd trots att de tog några timmar att vänja sig. 

Min rabattkod som jag har via Bookatreat är tillgänglig fram till Torsdag kl: 23.59 sen tar den slut så passa på att boka upp er på behandlingar nu. Koden är som vanligt Dani25 och ger er alltså 25 {890cdc2746eecd6596225f133d12b3093773139a61a559adc5f2427bee141d48} rabatt på valfri behandling och om ni har varit inne på bookatreat så vet ni att det finns massa olika behandlingar att välja på. Allt från att bli lite snygg i håret till ansiktsbehandlingar nagelvård och liknande. Ni kan gå in och kika HÄR för att se mer om vad för alternativ som finns. 

Jag ska göra om naglarna igen nu innan Ibiza och undrar om ni har tips på vad som skulle vara snyggt att göra? Jag är lite inne på kromade naglar. Vad tror ni om det? Och tycker ni att jag ska fortsätta med korta naglar som jag haft dom två till tre senaste gångerna eller ska jag gå tillbaka till sådär super långa? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.