Danijela Pavlica

WAHLGRENS VÄRLD

Här om dagen var jag på en presslunch för WAHLGRENS VÄRLD som Bianca och Pernilla bjöd in till tillsammans med Kanal5. Och jag säger bara att den här familjen är det bästa som hänt TV. Finns nog inte med någon familj eller reality program man känner igen sig så mycket som med dessa. Det är så ärligt öppet och dom bjuder verkligen på sig själva. 

Är så himla glad att jag lärt känna Bianca hon är så himla genuin och hon får mig alltid att skratta. Programmet har premiär den 7 september alltså nu på Torsdag och jag kommer att sitta bänkad kan jag lova. 

Presslunchen vi var på var den roligaste ever. Det bjöds på otroligt god mat och dryck dom visade småklipp ur säsong 2 av Wahlgrens värld och dom berättade lite grejer för oss inför varje klipp som jag kan tänka mig att många av er där hemma som kollar från soffan inte har chansen att få höra.

Ibland är det lätt att ha förutfattade meningar men man får aldrig glömma att vi bara är människor och om vi reagerar på ett sätt så kan det bli knasigt ibland men ner än så händer inte medan tex Bianca och hennes familj också bara vill leva på som vanligt, fast skillnaden här är att allt filmas och sen får vi se det. De jag ville komma fram till är att jag inte tycker att man ska döma folk utifrån vad vi ser eller tror. Bakom varje individ finns det alltid en logisk förklaring och det är inte våra jobb att ge den förklaringen till världen. 

Jag längtar i alla fall till Torsdag kl. 21.00 och tycker att det ska bli sjukt kul med ytligare en säsong av Wahlgrens värld. Och givetvis håller jag tummarna på att det kommer fler. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.