Danijela Pavlica

Fashion week torsdag

Jag och Kenza började dagen med lunch på Strandvägen 1 och efter det var det dags för Ida Sjöstedt som gjorde en avvikare och hade sin visning på Diplomat medan alla andra visningarna hölls på Grand Hotel iår

 Det här har varit första gången på flera år som jag hoppat av visningar efter onsdagens alla visningar var jag så slut att jag hoppade nästan alla visningarna på torsdagen. Jag hoppade Valerie och Dagmar och gick bara på Ida Sjöstedt och Björn Borg. 

Det är helt otroligt att tröttheten kan ta över så mycket. Efter min första visningen som fick bli Ida Sjöstedt gick jag hem och tog en iskall dusch och la mig på sängen i morgonrock och tog 10 djupa andetag för att lugna ner mig lite. 

Vädret störde mig någon enormt det var så himla fuktigt i luften i torsdags att jag blev alldeles svettig och klibbig och de är bland de värsta jag vet just de där klibbiga så jag tror att även om jag hade bitit ihop och orkat eller tagit en kaffe så hade jag inte velat gå på fler visningar pga vädret. 

Idas visning var kanon så himla mycket fint och hon valde bara ut att visa några plagg av allt och sen fick man med sig en liten  katalog med resterande av kollektionen. Visningen i sig var väldigt liten och det blev snabbt varmt i rummet. Få tal människor var inbjudna och det kändes väldigt lyxigt. 

Som jag sa innan gick jag hem efter den visningen och duschade kallt efter någon timma kom Lorin som skulle sminka mig inför kvällen. Jag var och fixade naglarna hos Tine för någon dag sen och vågade mig på färgen rött så kvällens smink fick bli ett par classic och classy röda läppar. När vi sminkar färdigt oss hemma hoppade jag och Hanna in en taxi och åkte mot sista visningen för mig i alla fall som var Björn Borg. 

Björn borgs visning var den mäktigaste av dem alla. Tycker verkligen dom lyckades och så häftigt att dom hade det på kungliga tennishallen. Det fanns liksom en rödtråd honom hela vingen helt perfekt. Till och med plaggen var väldigt häftiga så måste ta mig en liten shoppingrunda. 

Tyvärr blev det lite felstavat då men ja de är väl inte hela världen (elleeeer….) hehe

Om ni kollar noggrant så ser ni att högst upp mellan modellerna vid mittentrappan att det var ett liveband vilket va sjukt imponerande och dom hade riktigt mäktig musik så ah björn borgs visning levererade verkligen. 

Efter visningen var det dags för Maria Nila festen som jag också blev väldigt imponerad av. Ni vet när man inte förväntar sig något alls. Riktigt grymt och man fick blanda sitt egna schampo på plats ås ni kan ju tänka er hur mycket jag ser fram emot att tvätta håret nästa gång med min alldeles egna doft.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.