Danijela Pavlica

90NELLYPARTY VS NA-KD

Varför älskar man söndagar så mycket? Är det kanske för att dom är så himla avslappnade och att man hinner så himla mycket? 

Som ni vet så har hela veckan handlat om fashion week och i fredags vankades sista dagen av Sthlm FW. Detta ville då nämligen både NAKD FASHION och NELLY fira och ställde till med två fester på två olika destinationer i Stockholm. 

NELLY höll sin på Bonnier Konsthall och NAKD hade sin vid Östermalmsgatan. Vi började våran kväll tillsammans med NELLY och avslutade kvällen med NAKD. Tycker dom båda lyckats bra och wow vad människor det var överallt. 

Innan allt fixande satte igång kom världens bästa humlan kom med lite näring så jag hade kunnat somna stående efter den här veckans spring… 

En trött dani men ändå sjukt taggad på kvällens festligheter, redo att börja röra mig mot Kenza eftersom jag missade båda förfesterna haha

Kvällens girl squad kenza, jag, humlan och Gabi 

Kelis, ni vet hon som sjunger “my milkshake brings all the boy to my yard”

Hon var en av huvudartisterna på Nelly festen och wow vilken nostalgi det blev. Där stod vi igen i ett rum som var inrett som ett vardagsrum på 90 talet och dansade loss tillsammans. Tycker att man borde styra fler sånna här fester för att minnas gamla goda tider. 

Publikhavet i ett av rummen.. 

Humlan, Kenza och Jag på 90NELLYPARTY

oj vilken helg vi haft hörrni! Jag var helt slut efter fashion week att när jag vaknade i fredag sprang jag lite ärenden sen jobbade jag fram till ungefär 16.00 då Humlan kom förbi med lite Joe and the juice till en väldigt sliten dani haha. Jag låg i sängen och hade ingen energi kvar. Vi snackade lite och hon testade lite kläder. 

När humlan gick sen råkade jag somna till och vaknade vid kvart över 6 halv 7 tiden! Fick panik då vi skulle vara inväg på en förfest som NAKD höll i. Jag fick helt enkelt ställa in allt och börja om med en ny planering. Jag fixade mig och när jag blev klar skjutsade Babak mig till Kenza där det var full rulle. Tjejerna sminkade sig och när alla var klara så gick vi till NELLY festen som var vid Bonniers konsthall. 

Jag hade en sjukt kul kväll, svslutade kvällen på NAKD festen innan jag promenerade hem och la mig och sov medan alla andra dansade loss på Stureplan hihi. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.