Danijela Pavlica

GODMORGON FREDAG

Morgonen började med att gå till Presskontakterna och lämna tillbaka lite plagg jag tänkt ha på Fashion Week. Underbara Cassandra väntade på mig där, vi snackade en stund och sen fick jag skynda mig tillbaka. 

Jag köpte med mig frukost påvägen hem från Nyko för att jag har sjukt ont med tid. Sitter här nu äter min frukost och skriver detta till er. Ska nämligen iväg på en Grab’n go med Kappahl och sen direkt efter det så blir det lunch med Wahlgrens Värld. Det kommer ju en ny säsong av Wahlgrens värld och därför bjuder dom in till lunch. Ser verkligen fram emot den nya säsongen och vilken underbar familj visst?  Ska bli så sjukt kul att titta på så kommer vara as trevligt att gå på den här lunchen och få sig ett smakprov på vad som skall komma. 

I väntan på min Acaibowl så fick jag en Cappuccino to go av den underbara personalen på Nyko Kitchen

Hur bra start på dagen fick inte jag? Ska bli så himla härligt att sätta igång den här dagen nu. Ikväll vankas det fest men faktum är att jag bara har två saker inbokade innan dess och det är så himla skönt för det innebär att man inte behöver stressa idag och bara kan sitta och jobba på något härligt fik osv. Solen skriver verkligen idag och livet känns bara helt underbart. Jag tror att de är för att jag fick ett sms från min sambo. Han var nämligen iväg på en frukostföreläsning tillsammans med Johan Rheborg ni vet Fredde i solsidan? Och jag smsade och frågade honom hur han hade haft det och jag fick svaret: Bra!! Skrattade så mycket (gråtskrattande emoji) och sen skerv han 1 timme magi och det bara ryste till i kroppen och jag blev alldeles lycklig. Kan det vara så att människor smittar av sig även i text? Att jag liksom kände vad han känt? 

Vad tror ni? Medan ni sitter och suger på det så ska jag fixa mig inför dagens lunch och sen ska jag sätta mig någonstans och uppdatera er med bilder från gårdagen och sista dagen av FW Stockholm. Eller sista för mig i alla fall hehe

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.