Danijela Pavlica

Antonio Axu X Åhléns

hej alla fina, tiden bara rinner iväg när man har kul. Och har man något inbokat längre fram som man ser fram emot så går tiden ännu snabbare. Så innan jag tar ett break från livet så har vi lite hektiska veckor framför oss både massa events, annat spring och fashion week som kommer upp. 

I onsdags jobbade jag i alla fall nästan hela dagen jag var och hämtade lite bud måste visa er klänningarna så att ni kan hjälpa mig välja vilken jag ska ha på lördag. Och sen när klockan slog 19 skulle jag möte upp Fanny för lite event och mys. 

Fantastiska Antonio Axu släpper hårvårdsprodukter tillsammans med Åhléns. Och det är nog det bästa som hänt. 

Han är en otroligt duktig frisör och efter att fått höra honom stå och tala så inser man att han verkligen tänkt på allt.

Eventet började kl. 19.00 men vi kom ca 20.00 och det var proppfullt inne på Café Opera. Antonio berättade lite om sig själv och om sina hårvårdsprodukter. 

Sedan blev det lite modevisning i form av  att Antonio själv stylade modellerna på scen vilket var kul att se. Efter eventet och lite minglande med gästerna hoppades jag och Fanny in i en taxi för att åka och äta lite mat. 

Vi satte oss på Nybrogatan 38 och tog in lite smått och gott att dela på. Dock tog vi en varsin buratta. Den är så löjligt god att jag hade kunnat äta den varje dag. Efter ett tag insåg vi att två vänner satt vid bordet bakom oss. Så vi slog ihop våra bord och fortsatte att babbla på om livet. 

Det blev en vända med hotshots

Skulle avsluta kvällen med en härlig espresso martini tänkte vi. ? 

Men istället valde vi att låta bartendern bestämma sista rundan och blanda drinkar åt oss! En drink Specifikt för varje individ blev otroligt kul. Ni som följer mig på snap fick ju se det också. Jag fick den drinken näst lägst bort. Den tredje alltså! 

Efter de tackade alla för sig och åkte hem och sov. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.