Danijela Pavlica

MOODBOARDS

HALL

SOVRUM

KONTOR/EXTRA RUM

VARDAGSRUM/KÖK

Vet att jag inte involverat er så mycket i flytten vilket jag är ledsen över men tänkte jag kunde dela med mig om moodboardsen vi gjorde för flera veckor sen. Och dessa moodboards är dem första också har blivit några moodboards efter det. Och för er som inte vet vad moodboards är så är det ett kollage av material, tex bilder, texter, färger, materialprov osv osv och varför man gör ett moodboard är för att det ska bli lättare att se en helhet av inredningen och hur rummet faktiskt kommer att se ut. 

Ni behöver inte lägga jättemycket fokus på dom här bilderna eftersom dom var dom första som sagt. Så allt på dem här bilderna är inte kvar vissa saker har vi bytt ut. Jag tänkte att det blir roligare om jag tar med er på hela resan från start så får man se hur det blev i slutändan. Vad säger ni om det? 

Alla våra möbler är beställda nu och det är bara att vänta in dem så nu finns det inte alls mycket att göra. Vi har haft tur med leveranserna som det verkar nu. Innan berättade jag ju för er hur ärriga Europa har semester i August och att vi kanske inte kommer få möblerna förrän i october november men nu verkar det som att det viktigaste i alla fall kommer redan i september. Alltså sängen, matbordet och matstolarna. Men vilket som kommer vi att flytta in så fort sängen kommer och den är beräknad att vara här lagom till efter Fashion week så början på september. 

Tyck till om ni tycker om dessa inredningsinlägg. Det är trots allt för er jag är inne och skriver här! Tänk också på att det här är bara moodboardsen för själva möblerna. Själva inredningen med tavlor, vaser, växter och annat har vi inte ens börjat med. 

Nu ska jag ta en kaffe innan det är dags för mig att springa till Tine för att fixa naglarna inför bröllopet på lördag. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.