Danijela Pavlica

Recept på havregrynsgröt med bär // Oats with berries

Här kommer ett recept på min favorit frukost/mellis/kvällsmål alltså har blivit som besatt kan man säga. Det var inte alls länge sen som jag och tjejerna var på brunch på Greasy Spoon och några av oss tog in deras gröt som var så himla god. 

Varav Kenza sa att hon brukar göra den hemma och jag blev nyfiken och skulle givetvis göra detsamma och blev helt fast. Det känns som att det är det enda jag äter om dagarna haha så god är den.  Här kommer i alla fall receptet på den. 

Ingredienser 

1dl havregryn 
2,5dl mandelmjölk
1st banan
 lite salt
Bär (jordgubbar, blåbär, banan, hallon är dom jag brukar använda men man kan givetvis ta de man själv gillar)

Tillagning

– Koka upp mandelmjölk och havregryn i en kastrull tills det börjar koka
– Låt sjuda i 2min 
– Mosa 1st banan och blanda i gröten
– Toppa med bär

//

ingredients

1dl oatmeal
2.5dl almond milk
1st banana
little salt
Berries (strawberries, blueberries, banana, raspberries are the ones I usually use but you can of course take the ones you like)

cooking

– Boil almond milk and oatmeal in a saucepan until it starts to boil
– Simmer for 2 minutes
– Put one mashed banana in the saucepan and mix it  together with the oat
– Top with berries

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.