Danijela Pavlica

casual barbecue outfit

Jacka 499kr here // Glasögon 149kr here // topp 259kr here // jeans 1299kr here // skor 199kr here //

Här kommer det lite länkar på grejerna jag hade på mig igår. På dagen hade jag givetvis inte jackan på för det var aningen varmt för det men gick runt i min nya vita topp med ett par jeans och sneakers vilket var en perfekt outfit för att springa på stan och fixa. 

Igår hade vi våra vänner över på grillning på takterassen och vi sågs vid 18 tiden och satt länge hela natten och hade det trevligt. Kenza och Aleks och Mani kom först så mysigt. Blev så himla glad av att se dom trots att vi inte sågs så länge sen. Strax efter dom kom Rosie och Ludde var så himla glad att få presentera dom för varandra fast än vissa kände varan litegrann sen innan också.  Och sist men inte minst kom Humlan (Alexandra). Det var inte totalt nya ansikten, men Stockholm är o andra sidan väldigt litet så alla känner alla. 

Älskar verkligen när man samlas vänner/par och bara umgås och njuter av livet. Fotade inget under gårdagen och höll liksom inte ens i telefonen under kvällen vilket är otroligt ovanligt. Men sen insåg jag hur trevligt jag haft som bara fokuserat på mitt sällskap. Mer mobilfria kvällar måste det bli. Vi får dock hoppas att någon annan i gänget fick åtminstone en bild hehe så kan jag visa er hur mysigt vi hade. ? 

inlägget innehåller adlinks

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.