Danijela Pavlica

Tjejlunch och spring på stan

Igår var det en sån där dag då man skulle hinna med allt, jag vad Babak ta mini och sen var det bara att börja. Vi började dagen med lunch! Jag och Hanna mötte upp Humlan (Alex) för lite lunch på café créme. 

Det var så himla mysigt förutom att dom håller på och bygger om på gatan så de bullrade lite till och från vilket var jobbigt. Men kul att dock fick lära känns varandra också! ? 

Vi åt tre olika rätter och jag älskar när man tar in olika för då kan man verkligen smaka av varandra hihi. 

Det blev en dagens pasta carbonara, en sallad på varmrökt lax och en club sandwich. 

Efter lunchen sprang vi i inredningsbutiker för att kolla lite! Jag har fortfarande inte varit och kollat porslin men har bokat in det på lördag ska ändå förbi NK då liksom. 

Men i alla fall efter någon timma var det dags för humlan att röra sig hon Sulle nämligen iväg och skriva på ett antal för ett jobb hon fått. 

Och jag och Hanna gick vidare, hon ville hitta något snyggt och nytt till Ibiza eftersom hon åker på onsdag nästa vecka. 

Det blev en liten spegelselfie inne på Zara också! 

Hanna sa att hon mått dåligt redan på morgonen, att hon kände sig konstigt i kroppen osv. Antog direkt att de var feber så vi lämnade stan för en promenad hem och på vägen blev det ett litet stopp på Joe and the juice för liteingefära, citron och äppeljuice . 

Vi gick hem till mig jag bad Hanna lägga sig på sängen och vila och ställa in allt hon hade inbokat resten av kvällen. Hon håller verkligen igång hela tiden och bokar upp sig på allt hela tiden. 

Det är verkligen inte bra ibland måste man få egentid och bara göra ingenting. För även om man bokar upp sig på något som är lugnt så är kroppen fortfarande igång och tänker och aktiverar sig. Hur tråkigt det än låter men det är bra att bara göra ingenting ibland. 

Efter att hon vilat en stund frågade jag om hon var hungrig och de var hon. Damen ville ha tortilla pizza så det fick det bli. Skojar inte när jag säger att vi gjorde 6 olika tortilla pizzor hehe så kul. 

Hur gott? Det var sjukt gott kan jag säga men vi blev mätta snabbt. 

Sen blev det lite ben and jerrys glass och mer vila. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.