Danijela Pavlica

Hemliga citat och indiskt

Igår efter brunchen gick jag Ninni och Kenza som sagt på stan och strosade lite. Efter lite härligt häng gick jag och Ninni hem till henne för att kika på nya lägenheten. Hon har nämligen nyligen flyttat och nu börjar allt ta form. Jag har bara varit där 1-2 gånger innan men då var det fortfarande ett renoveringsobjekt så det var kul att se hur allt såg ut nu när det nästan är klart. ? 

Vi hjälpte Alex som är Ninnis kille med lite så grejer medan han höll på och fixade i längenheten och sen kom även B och Mini förbi som varit på kontoret som ligger i närheten av var dem bor. Jag ville att han skulle se soffan live då vi har samma soffa fast något större och en annan färg. Vi är nämligen tveksamma på om den kommer att få plats i vår nya lägenhet. Efter lite mys och häng hemma hos dem bestämde vi oss för att köra gemensam middag då ingen av oss hade ätit middag.

Vi valde indiskt och satte oss på en Indisk restaurang i närheten av var dom bor. Vi beställde coca-cola och han som serverade visste att dem hade något dolt budskap i korken så han valde ut vem som skulle ha vilken flaska, öppnade dem och läste upp våra små budskap. Jag fick nr.36 i know you want me haha vad de nu ska betyda. 

Jag och min fina Ninni, Chris, Christina, Kickan och ja jag skulle ju kunna hålla på i evigheter så många smeknamn hon har. Men kärt barn har många namn. 

Vi beställde lite olika jag tog de vanligaste man kan ta hehe och ni vet säkert vad jag menar, Ninni tog någon härlig linsgryta som va så jävla stark men på ett gott sett och grabbarna tog samma men med olika kött.  Maten var jättegod och kommer garanterat äta där igen eller beställa därifrån och personalen var super trevlig. 

Jag mini och Ninni

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.