Danijela Pavlica

Brunch på Riche med något som skulle va ett tjejgäng

Idag hade vi bokat in en brunch tillsammans med tjejerna. Det var samma gäng som var med på möhippan vi tänkte att det skulle bli en kul reunion. Det börjar med att knappt någon kunde, så vi sa att men dom som kan får komma så kör vi nästa helg också. Det slutar upp med att 5 kunde men vi tänkte eh vi kör ändå så klart. Allt börjar med att jag och Kenza kommer först den tiden vi bestämt varav en sa att den blir sen. En person tog fel på dagen och trodde att det var imorgon och den andra försov sig hehe så vi satt själva i 40 min innan Ninni kom och då beställde vi mat och gottade oss. 

Det där med att boka upp sig ett gäng tjejer de är ju ett under om man får ihop det. Bättre lycka till oss nästa helg kan man väl säga. 

Vi körde lite sharing is caring och beställde in lite allt möjligt till bordet och delade på. Det blev lite tryffelrisotto, omelett och skagen. 

Ninni, jag och Kenza

Vi avslutade vår härliga brunch på tre med lite gino och kaffe innan vi tog en sväng på stan. Kikade på min nya lägenhet och mötte upp Kenzas Aleks. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.