Danijela Pavlica

Kenzaslastride dag ett

Första dagen spenderades i en av lägenheterna vi hade hyrt. Vi började med lång och stadig frukost och massa mimosas. Hur härligt är det inte med långfrukost och verkligen ha allt framme länge så man bara kan gå och plocka när man blir sugen. Jag älskar verkligen långa frukostar. Efter vår härliga brunch/frukost bytte vi om till badkläder och umgicks på vår gård, solade banade och lekte lekar. 

Det var ett tag som några av oss solade toppless och grannarna började klaga. Jag förstår verkligen inte grejen. Vi hade faktiskt hyrt lägenheten och det var vår pool och vår gård ska man inte få vara topless då? Det är inte precis som att man springer runt på stan. Blev främst förvånad över det för att vi var i Spanien. Spanjorer som alltid är så avslappnade. Vi misstänker att det var från grannbyggnaden. 

Men som sagt inget att haka upp sig på utan bara att klä på sig igen och fortsätta dagen men minns att vi reagerade starkt på plats.

Den underbara uppdukningen, ni kan ju tänka er att det åt och dracks en hel del hehe och trodde vi skulle koka ihop då vi bodde 13 tjejer tillsammans men det var seriöst en av dem mysigare grejerna jag varit med om. Alla var så otroligt hjälpsamma och omtänksamma. Man hjälpte varandra vi skrattade en hel del och hade the time of our lives, kort och gott.

Den obligatoriska Bride Squad bilden tillsammans med vår vackra brud. 

På kvällen blev det middag på Ikibana som är ett av Hennes favoritställen i Barcelona. 

Det blev en och en annan drink också men visst är dom fina? 

Angie, Mirre och Jag och en man i bakgrunden som ville va med på ett foto. ?

Såhär fin var hon första kvällen, efter restaurangen tog vi oss vidare till Eclipse som ligger på W för att fortsätta kvällen och dansa.  Efter Eclipse väntade en liten minibuss på oss för att ta oss vidare till nästa klubb. Tyvärr inga foton från natten men det var otroligt kul. Vi gick lös på dansgolvet och en otroligt liten/kort man hakade fast sig på Kenzas ben. Vi skrattade åt det länge dagen efter. 

Vi hoppas att hon hade en sjukt kul första kväll i Barcelona tillsammans med oss helt ovetande om vad som skall komma. Häng kvar så kommer del två snart. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.