Danijela Pavlica

Brunch på Milles

Den här dagen började med sovmorgon och lite små fix hemma innan vi skulle möta upp Rosie och Ludde för lunch/brunch kl. 12.00. 

Vi hade bokat bord på Milles och som jag misstänkte när menyerna kom in så fick jag beslutsångest hehe. Vi tog in allt från Egg Benedict/Egg Royal till deras berömde råbiff. Alltså det finns nog inget godare än den råbiffen. Älskar kombinationen av den asiatiska smaken av grönsakerna och sen klicken av chilimayo eller vad det är. Äter man på Milles så kan jag starkt rekommendera den om man äter råbiff. 

Min underbara Rosie och Mini, finns ingen på denna jord som han tycker om lika mycket som dessa två. 

Ludwig och Babak 

Grabbarna delade på varsin Koreansk råbiff medan jag och Rosie åt varsin Benedict och delade på en halv koreansk råbiff haha. Det är nästan omöjligt att inte ta en hehe så perfekt för oss att dela. 

Det blev lite rabarber kompott också och kaffe för att avsluta det hela. Ludde var snabb när dem frågade om vi ville ha kaffe och dessert och sa jag tar en Kaffe och en rabarber kompott så jag var ju självklart tvungen att prova jag med. Det lät på Ludde som att han hade ätit den innan och att de var någon man var tvungen att äta för att de e så gott. Fallet var verkligen inte så men han kändes så säker på sin sak hehe. Även här delade jag och Rosie på en dessert. 

Jag kan säga att vi satt hur länge som helst och bara pratade. Ni vet  är man inte setts på ett tag då har man ju så jävla mycket att prata om. Jag träffade ju Ludde och Rosie på Summerburst och hängde på fredagen som ni kanske redan vet men Babak har inte träffat dem på ett tag. Men det förvånar mig hur mycket man kan ha att prata om egentligen och älskar verkligen när man har samma typ av humor och bara kan skratta åt allt. Älskar verkligen dom två så himla härliga människor. Och hade jag fått valt hade jag velat ha dem som grannar varje dag i veckan hehe kanske en dålig förklaring på hur mycket jag gillar dem men ah hoppas ni fattar. Efter några timmar av massa snack och god mat rörde vi oss vidare för en promenad runt om kring i stan. 

Dom ville även se nya lägenheten så det blev en liten sväng förbi den också. Vi fastnade såklart även här i säkert över 1h och bara pratade om inredning och dom gav oss massa bra förslag på vad man skulle kunna göra osv. Älskar när vänner blir insatta och lever sig in i ens egna situation. 

Nu känner jag mig mer än redo att flytta hehe. Imorgon ska vi som sagt möta upp Stylingbolaget kl. 8.30 för att gå igenom allt med dom. Sen är det bara att tuta och köra. Ska bli otroligt kul att bjuda med er på den resan från hur det ser ut nu till hur det kommer att se ut. 

Det är också intressant hur två aktiviteter kan ta en hel dag mer eller mindre. Jag har lite grejer jag skulle behöva lösa men nu är det mer eller mindre stängt överallt. Hade verkligen behövt köpa en hårddisk till min Mac. Har så jävla mycket bilder och annat på som tar så otroligt mycket plats. Och sen måste jag köpa lite nytt smink och tänkte även kolla på lite porslin till nya lägenheten. Men antar att jag får göra allt de imorgon oh juste måste köpa nya hårfön har ni tips på någon bra? 

Nu ska jag jobba lite innan de blir lite middagsplaner eller chill framför tv.n. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.