Danijela Pavlica

Sängen är köpt

Det där med att välja säng har ju tagit en evighet. Det har hela tiden stått mellan en Carpe Diem och en Jensen och äntligen har vi tagit beslutet. Det blev slutligen en Carpe Diem. Men sen kom självklart nästa problem och det var att välja vilket tyg vi ville ha. Ni som har kolla så har ju Carpe Diem bara några veckor sen fått in sin sammetskollektion som vi har varit lite inne på. 

Dom har fyra olika färger i sammetsfärgen och det är en rosa en grå en blå och en mörkblå.

Mini ville också provligga då hon självklart också kommer att sova i sängen tillsammans med oss. Och vi valde slutligen den ljusgår sammetsfärgen. 

Här är sängen vi valde slutligen men i tyget på bilden ovan. 

Babak fick testa vilken hårdhet han skulle ha på sin sida av sägen. 

I väntan på alla pappers som skulle skrivas på la jag och mini oss i en av sängarna och vilade. Man hade ju verkligen kunnat somna om man hade velat. Har nog inte riktigt förstått hur viktigt det är men en säng egentligen och det sjuka är att vi spenderar likson mer än halva vårt liv i just sängen. 

Jag kom även på att vi behöver nya sköna täcken, så medan vi ändå var på plats i SOVA butiken på Kungsgatan så köpte vi med oss två nya täcken till nya sängen. Det blev två st duntäcken av den tjockare modellen. Kan inte beskriva hur sugen jag är på att krypa ner i sängen när den levereras. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.