Danijela Pavlica

Kenzaslastride

oj vilken dag och oj vad svårt det har varit att inte försäga sig hahah men nu e dagen kommen och vi har kidnappat Kenza för hennes möhippa! Ska fortfarande inte berätta vart vi ska då vi sitter på flyget nu och hon inte vet vart det bär av men alltså Hahha säger bara wow vilken dag och shit vad chockad hon blev! 

Dagen började med att några av oss kidnappade henne hemma på eftermiddagen medan andra åkte till Arlanda för att överraska henne där! De blev alltså en dubbel överraskning! 

Här är jag packad och klar redo för att ta mig ut till Arlanda!! Vad tycker ni om min outfit? 

Tror seriöst jag lyckades packa sjukt smart för första gången någonsin. 

Bokade en taxi med tre olika taxibolag men ändå fick jag inte tag på en bil. Och vi som skulle försöka va på Arlanda innan Kenza och gänget! KAOS! Slutade upp med att jag bokade en Uber och hamnade bakom team kidnapparna. 

allt gick som planerat dock pratade oss förbi alla köer och lyckades komma in på Arlanda innan K och där satt vi och väntade med masker som vi klipp ut på just Kenza hur läskigt? Tror ni inte hon blev sjukt chockad när de satt ett gäng på rad med hennes ansikte som mask? Haha creepy friends. 

Den här bilden fick vi av team kidnappare som överraskade henne hemma. Vår tjej ska gifta sig helt sjukt.. men innan de ska vi ha en helg vi aldrig kommer glömma. Nu lyfter vi så måste sluta! Hejdå så länge  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.