Danijela Pavlica

NYTT I SMINKVÄSKAN

Produkter jag inte skulle klara mig utan

Idag har jag sprungit på stan mer eller mindre hela dagen vi började dagen med att sola på takterassen. Hanna kom över imorse vid 10 tiden så gick vi upp och solade till ca 12 tiden. Vi sprang sedan ner för att jobba lite och sen har vi sprungit på stan hela dagen haha. Vi skulle ut en “snabbis” och kom tillbaka seriöst 3-4h senare. Jag handlade i alla fall lite saker som börjar ta slut och som jag inte skulle klara mig utan en enda dag känns de som. Har skrivit lite kort om varje produkt här nere. ?

Vi börjar med I.d. bare Minerals all over powder som jag är besatt av. Jag använder den som heter Faux Tan och ni hittar den HÄR.  Det är ett puder som jag använder i hela ansiktet som en liten uppfräschning egentligen. Man ser lätt solkysst ut och jag älskar det. Antingen har jag det direkt efter min foundation eller bara direkt på ansiktet om jag inte orkar sminka mig. Jag brukar även markera kinderna lite extra med just den. Ni hittar den HÄR.

Sen fortsätter vi med min Concealer från YSL. Jag har färgen 2.5 och älskar den brukar ibland bara använda den direkt på huden men för bästa effekt använder jag den över min foundation då jag får en highlightande känsla under ögonen. Det blir så fräscht. Jag brukar även använda denna precis ovanför läppen för att få till en liten ljusare effekt. Ni hittar den HÄR.

Vi går ner ett snäpp på bilden och kommer till min Mascara som jag haft i alla dessa år. Det är den absoluta favoriten och hur många mascaror jag än testat så faller jag alltid tillbaka på denna. Det är alltså en mascara från Estee Lauder och heter Sumptuous Extreme. Ni hittar den HÄR.

Vad är livet utan lite fransar? Mina absoluta favoriter är dessa från Sweed Lashes som Linda Hallberg designat. Det är alltså singelfransar och det bästa med dom är att du kan använda dem varje dag. Vill du vara lite vardagsnygg kan du sätta på så många du känner för och vill man va snygg till kvällen kan man bygga på med fler. Jag är i alla fall sjukt beroende av dessa. Ni hittar dom HÄR. 

En ganska så ny upptäckt är alltså Dermalogicas Active Moist som jag fallit för. Hanna hade den sen innan och jag testade av henne. Alltså wow vilket härligt glow man får av den krämen. Det är alltså en lätt, mjukgörande ansiktscreme och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den men ah wow tycker alla borde testa. Sen vet jag självklart att mycket av detta kostar och man kanske inte vill köpa något som man är osäker på om man gillar men då skulle jag säga att man ska be om prover så man kan testa hemma först. Men rekommenderar den i alla fall starkt och ni hittar den HÄR.

Och sen sist men inte minst vad vore livet utan ögonbryn? Jag använder Anastasia Beverly Hills Brow wiz i färgen Chocolate och den är för mig en as bra liten ögonbrynspenna/stift. Lätt att applicera och helt perfekt i färgen. Finns dock massa olika färger men föll för den och har haft den sen dess. Ni hittar den HÄR.

inlägget innehåller adlinks

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.