Danijela Pavlica

Hannalicious for Nakd, Cafe Pascal och stikkinikki

Igår så tog Hanna över Nakd’s insta storie så vi tänkte att vi skulle cykla till odenplan och äta lunch på Cafe Pascal och även hitta något trevligt glasställe. 

Så givetvis gjorde vi det. Vi började morgonen hemma hos mig där vi testade lite kläder från Hannas kollektion och visade upp dem. Sen hämtade vi cyklarna som vi har i garaget och begav oss ut för en liten cykeltur på stan. Vid lunch åt vi på Cafe Pascal som är ett av mina favoritställen för frukost och lunch. 

Älskar verkligen de här stället

Denna sallad med varmröktlax och linser är min absoluta favorit och jag skulle kunna äta den varje dag, resten av året utan att tröttna.  Och hur färgglad är den inte på en skala? 

Här är hon min pingla och dessutom bjöd på lunchen hur gulligt av henne? 

Efter all matkoma så satte vi oss på cyklarna igen och begav oss ut på glassjakt.. Hanna frågade er läsare om ni hade tips och helt plötsligt trillade de in massa svar och alla rekommenderade stikkinikki så vi valde den som ligger vid St Eriksplan och satte oss i parken som ligger i närheten. Hur mysigt? Jag tycker att man ska unna sig en glass eller två lite oftare än vad man gör det är ju otroligt gott. 

När vi kom tillbaka hem till mig ringde det från ryska posten som hade ett bud till Hanna från presskontakterna och jag blev ju galet avis. Jag som verkligen hade behövt lite smått och gott skickat till mig men istället får man springa på stan idag eller imorgon och lösa de själv hehe. 

Måste verkligen köpa nytt smink inte allt men de mesta börjar liksom ta slut nu och sen tänkte jag passa på och köpa en kräm från Dermalogica som heter active moist har testat den då Hanna har den och alltså wow älskar den. Inte nog med det så är de en hel del annat som måste köpas in vill helst inte köpa in saker innan flytten för har ju så mycket så tänkte typ göra mig av med allt och köpa in nytt och fräscht sen. Men tex en nu hårfön och lite sånt måste självfallet köpas in.  Vi flyttar ju in på fredag så spännande. 

Vi skiljdes åt och sen efter några timmar kom Hanna tillbaka för hon skulle nämligen vara hundvakt åt mini medan jag och B skulle iväg på Escape Room tillsammans med vår vän Andreas och hans flickvän Alexandra. Alltså haha det var så jävla kul så kan verkligen tipsa alla om att göra det.  Vi gjorde två olika rum och i pausen kollade jag telefonen då man inte får ha med sig den in och då hade jag fått denna bild ovan av Hanna på lilla snuttan som låg och vilade. Vi hade en toppen kväll och vid ca 22.30 var vi hemma igen och redo för att lägga oss dock sjukt uppspelta efter allt. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.