Danijela Pavlica

tjejsnack på nybrogatan 38

Stockholm godaste lemonad hittar ni på restaurang Nybrogatan 38 i Stockholm. Jag tvingade Hanna att vi skulle sätta oss där trots att de inte fanns någon plats på uteserveringen. Det fanns platser i baren och fönstren är ju öppna så det blev nästan som att sitta utomhus. Totalt värt de i alla fall för vi satt i kanske 3h och bara umgicks och pratade om allt från killar till vänskapsrelationer. 

Här sitter vi med en varsin kall lemonad i handen och filosoferar om livet i allmänhet. 

nn

Vi tog även in lite annat gott. Hanna tog åt en ostbricka och jag åt en chokladfondant haha typiskt mig att gå på efterrätt direkt.

Seriöst, hur gott ser inte de här ut?

Det blev en och annan lemonad hehe vi pratade om vad vi tyckte om varandra dom första gången man sågs och intryck som folk gör på en. Sen blev det givetvis lite uppläxning inom dejtning då Hanna va sugen på att börja dejta nu och vi gick igenom hennes tinder. Hon fick en rejäl utskällning då hon inte svarat en enda kille hon matchat med haha. Så igår såg vi till att hon till och med bokat in en dejt på torsdag redan så kul ju visst? 

Vi avslutade på Nybrogatan med en varsin cappuccino och sen gick vi hem till mig och la oss i sängen med lite naturgodis. Så mysigt avslut på Nationaldagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.