Danijela Pavlica

renovering, jobb, event, korta uppdateringar och alldeles för lite tid.

Hej mina vänner alltså ledsen för dålig uppdatering men wow vad tiden går fort och dagarna är fulla med saker som måste fixas.. Jag har seriöst städat från ca 17.00 fram till nu. Den här renoveringen tar verkligen kol på mig. Har ni tips på vad man ska göra när man renoverar hemma? Jag är verkligen trött på de nu och det har bara gått några dagar och ska mer eller mindre vara klart nu.

Men ni vet allt damm och skit usch känns som att jag har sågspån i näsan liksom. Hur kul det än är för att man får bestämma själv hur allt ska se ut osv så är de i längden typ inte kul alls. Tack och lov att lägenheten vi köpt är mer eller mindre klar. 

Idag var jag alltså på Lovisas event som hon hade tillsammans med Nelly på Berns. Det var super trevligt! serverades bubbel i mängder och massa goda bakelser/kakor. Bilder från dagen kommer upp imorgon för nu måste jag lägga mig och redigera lite andra bilder och förbereda inlägg åt er både från Hannas kollektion som hon släppte i torsdags och sen även vår heldag på gröna lund. Vi hade verkligen så himla mysigt. 

Det blev ju en och annan dessert idag men de förtjänar man givetvis. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.