Danijela Pavlica

Lite av allt jag fått av dem olika PR-Byråerna dom senaste dagarna

Så här kan det se ut i en bloggares liv efter några dagar och det är ju alltid lika kul.. det är julafton varje dag känns det som. Nu kommer jag gå igenom vissa grejer som kommit under veckan. Men jag älskar verkligen när tjejerna på PR-Byråerna tänkt till som budet här nedan som dom skickade som jag redan lagt upp själva lappen på. Fick ett krya på dig kit och åh så glad jag blev, ni anar inte stort tack till fina CarolineVass PR för den fina omtanken. Här nedan kan ni se vad jag fick! 

Världens bästa Caroline <3

Jag fick två olika Yogi Tea en som är bra för immunförsvaret och den andra för halsen. Och så fick jag en ansiktsmask från Dr. Jart. Ni kan ju tänka er vilken spakväll jag kommer ha här hemma med massa te drickande. 

Ni kan läsa mer om dem olika produkterna nedan.

Yogi Tea Throat Comfort // Yogi TeaImmune Support // DR. JART Bright Lover 

Jag ser verkligen fram emot att testa den här ansiktsmasken det är en rubber mask från DR.JART alltså och finns att köpa på Sephora och jag fick Bright Lover men dom har även två andra som heter Moist Love och Firming lover hur kul namn? Ska verkligen testa min ikväll över en kopp te! ? Återkommer med recencioner om vad jag tyckte! ?

Nu över till nästa bud! 

Jag fick en Luminizer Primer från Dr Brandt av underbara Jossi & Malin på RFM BRANDS. Och i och med att min primer var slut så testade jag den direkt och jag säger bara wow så himla bra. Den lägger sig verkligen perfekt  på ansiktet så att man får den ultimata basen. Din foundation sitter som en smäck över. Love it Tusen tack Jossi, Malin och RFM Brands <3

MARIA NILA 

Alltså hur otroligt fin var inte denna? Hade gärna hängt upp den i ett barnrum som en tavla hehe love it. Fick i alla fall ett rese-kit med produkter från Maria Nila. Kan det bli bättre? Perfekt inför nästa resa.

Den lilla rese-väskan innehöll Shampo och Balsam och en styling mosse och en styling spray exakt det man vill ha med sig på en resa. 

VASS PR

Fick ennu ett så himla fint “Hoppas du mår bättre” bud från VASS PR med massa olika produkter. Det är deras all time favorite färg i svart tänker att jag radar upp allt så kan ni få läsa på mer om produkterna själva. 

eos shimmer pearl // NARS – single eyeshadow ondine // Yogi TeaSweet Chai 

Erborian Black Scrub // Maria NilaColour refresh black

Ska testa allt och skriva recensioner till er på dem olika produkterna dock kommer jag inte kunna ge er recensioner på just Maria Nila Colour refreshern för den är i svart och jag är tyvärr ljusbrun/brun men ska kolla om jag kan testa på min syster som är mörkhårig hehe  

Det var allt för nu i alla fall kanske lägger upp resten senare men just nu finns det inte tid för mer produkter. Hade varit så mycket lättare med en video hehe.  Dela gärna med er av skönhetstips ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.