Danijela Pavlica

NY FRISYR STEG FÖR STEG HOS BÄSTA DANNI

Godkväll mina fina som ni kanske vet så var jag hos Danni idag (min frisör) och i vanliga fall så brukar man ha en aning om vad man ska göra eller vad man e sugen på för look men alltså jag hade faktiskt ingen aning men kände mig as lugn ändå. Danni kan mitt hår in och utantill och va nästan som att bara gå dit och sätta sig och så löste hon allt. HUR SKÖNT?!?!?

Bilderna nedan ser ni i alla fall hur mitt hår såg ut innan och alltså hallå ser ni utväxten eller? Hon skrattade åt mig när jag kom in imorse. 

Vi började med att dela upp håret och visst såg jag ut som pippi?

Efter sorteringen/uppdelningen av allt hår så började hon slinga hela håret jag satt där nöjdare än någonsin! ? Efter det suttit i en stund var det dags att skölja ur det och sen lägga i diverse färg och toning. 

Förstår ni min spänning och nervositeten när Danni sköljer ur blekningen och visar mig detta haha 

Här är resultatet i blött hår efter allt färgande, blekande, tonande och schamponerande ? Lika spänd ändå då man aldrig ser hur det ser ut på tort hår.

Helt fönat och spiiiikrakt och självklart nyklippt hihi ber om ursäkt för ljuset då lamporna inne på salongen är aningen gula så färgen ser mörk ut tyvärr  (den är mycket ljusare)

Dags för styling och Danni lockade hela håret på mig med en av hennes favorit locktänger som ger de där perfekta svallet när man borstar ur lockarna. 

Och Viola så var slutresultatet här vad tycker ni? Älskar min nya hårfärg den är verkligen wow, kall men varm och så lätt att hantera. Ni kan ju tänka er hur skönt det var att slippa utväxten? Säger bara STORT TACK DANNI för ett mästervärk. Ni kan följa henne HÄR!! för mer inspo och tips!!

Vill ni också bli fin i håret så tycker jag verkligen att ni ska boka tid hos Danni. Har aldrig någonsin gått därifrån missnöjd! Hon kan sina knep och får alltid en person att känns sig gorgeous. 

Passa verkligen på nu till studentskivor, skolavslutningar och annat dylikt eller om ni bara vill bli lite fredagsfina kanske ? Och det kan ni göra HÄR!! Kommenterar ni så ger jag även ut en rabattkod till er på 20{890cdc2746eecd6596225f133d12b3093773139a61a559adc5f2427bee141d48} discount! När vi ändå är inne på hår och styling så ska jag ge er en close up på vad jag har i badrumsskåpet och vad jag använder för produkter!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.