Danijela Pavlica

gårdagen

Oj en sån dag jag hade igår.. vi börjar med att säga att jag till och med lämnade ifrån mig mini för att få en så himla lugn dag som möjligt utan att behöva tänka på något och bara få lite egentid innan tillställningen jag skulle på på kvällen med YSL. 

Dagen började i alla fall bra, det blev frukost länge ett varmt bad och sen begav jag mig för att fixa naglarna. De här med att välja färg är inte riktigt mig grej kan sitta och titta på färgproverna i evigheter. Och det slutar alltid med en basic färg. 

Finns så sjukt många färger så man vet ju inte ens vart man ska börja..

Hur tänkte jag där? de är ju inte höst längre men ändå dåligt väder.. borde jag matcha naglar med väder? 

Självklart blev de mer åt de beiga safe card hållet. Inlägg kommer med naglarna 

Ja men i alla fall efter naglarna sprang jag lite snabba ärenden så gott de gick i alla fall, köpte med sushi-lunch från jappi och gick hem där jag möttes av massa bud vid dörren. Slängde in alla påsarna och satte mig vid köksbordet för att äta. Har ju varit krasslig i någon dag nu och igår slog det bara till från ingenstans blev febrig och mådde bara jätte dåligt och trodde jag skulle behöva ställa in kvällens event med YSL. 

Jag gick och la mig och sov i någon timma sen tappade jag upp ett bad tog en ipren och bet mig i läppen för att orka med kvällen. Kanske därför jag blev aningen sen också allt gick verkligen segt igår. Dock var jag inte själv om att va sen.. va näst intill först då alla andra var mer försenade hehe. 

YSL festen blev lyckad i alla fall och jag stod ut hela kvällen.. Nu ska jag redigera lite bilder åt er som kommer hela inlägget upp på bloggen från festkvällen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.