Danijela Pavlica

VAD SKA MAN HA På SIG?

Jag som alltid är i tid och de kommer jag självklart vara nu också men lagom stressad och nästan ute i sista sekund så står jag här med beslutsångest. Ska möta upp tjejerna om 10 minuter kan ni fatta det 10 MIN :O. 

Vi ska iväg till YSL BEAUTY festen eller först ska vi sätta oss ner för att ta ett glas och sen ska vi ta gemensam taxi dit. Hjälp mig vilka skor ska jag ta bara vanliga spetsiga stilettklackar eller mina Balmain? Kläderna kan vi inte ändra nu tyvärr fick ta något jag hittade i garderoben för de fanns ingen tid för annat. 

Tycker aningen synd om mig som själv som har noll koll på mina kläder efter alla visningar i lägenheten så packade jag ihop det mesta. Ska ta en dag i helgen som kommer och packa upp, rensa och sortera allt fint. Ne nu hinner jag verkligen inte skiva mer följ mig istället på insta-storie och snapchat under kvällen så bjuder jag på härliga filmer. 

Här nedan kommer min snapkod! Det är bara att gå in på er snapchat ta en bild på min snapkod så blir vi vänner. Så enkelt var det hihi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.